Мертв душ

Мертві душі.

Вже нема Уітні Хьюстон...
Майкла Джексона - немає...
Леніна і Болєслава Пруста.
Капелюха я знімаю.

Ні з ким вже поговорити,
закуривши довгу люльку.
Поламалося корито.
Пушкін вмер. Скрутивши дульку.

Вбили Лєрмонтова, кляті.
І - Рубцова. Проклятуща...
Я - один. В холодній хаті.
А навколо - мертві душі...


Рецензии
Браво! Ни! Чудово!))

Александр Вакульчук   07.10.2014 21:01     Заявить о нарушении
дюже сенькаю за кументарий)))

Парень Из Преисподней   08.10.2014 08:47   Заявить о нарушении