Правило Мессi

Переделка песни Могилевской "Відправила меседж"

"Правило Мессi"

Футбол - то велика сила,
Хтось істину відкрив.
I глядачi хотіли,
Щоб Мессi гол забив.
Вони махали руками,
В словах не опишу!
Кричали и гукали -
Забий, забий, прошу!

Правило Мессi -
Команди талiсман.
Правило Мессi -
Фiнти, фiнти ї обман
Правило Мессi -
З м'ячем заграти в такт
Правило Мессi -
Щоматчу грати так!

Коли на поле вийшов,
Щоб більше не пiти,
Його зустріли пишно
Розкрили всi роти,
Втратити Мессi не хоче,
Нiхто не хоче, нi,
Бо европейски ночі -
Без нього так страшнi

Правило Мессi -
Команди талiсман.
Правило Мессi -
Фiнти, фiнти ї обман
Правило Мессi -
З м'ячем заграти в такт
Правило Мессi -
Щоматчу грати так!

Правило Мессi....


Рецензии