Кв тка

Серед думки багатоголосся
Тільки плани майструєш щоночі.
Ти лише уяви - хтось дорослий
І живе так, заплющивши очі.
Він краси цього світу не бачить,
Він ховається все та тікає.
Без гармоніі жити все важче,
Де ж вона?Бідолаха не знає.
Ось навіщо існує мистецтво!
Прокидалось щоб світле у людях,
Коли кожне занедбане серце
Оживе - тоді злагода буде.
І письменникам, і музикантам
Не потрібна коштовностей клітка!
Їм би тільки з зернини таланту
На морозі щоб сяяла квітка.
Квітка, що не росте без надії,
Віри в світле, живе майбуття.
Квітка та назівається "Мрія!"
Чар і думки прекрасне дитя.


Рецензии
Великолепно!

Вася Вулканчиков   08.10.2014 07:41     Заявить о нарушении