Цнотливе... жадане

Жага ночі - мов істотність:
Хоч і спутана в зворотність,
Хоч і зв'язана в самотність,
Жага ночі - лиш жіночність.

Цнота ночі - це відносність:
Хоч і виткана в порочність.
Хоч і вдягнена у млосність,
Цнота ночі - все-ж дівочість.


Рецензии