Сонячний зайчик

(Дитяча)

Умивається ранок промінням гарячим,
Я прямую до школи, я співаю без слів,
Проводжає мене світлий сонячний зайчик
І криклива ватага сусідських котів.

Я ловлю на асфальті світлий сонячний зайчик,
По весняних калюжах я щасливо біжу,
І танцюють хмаринки, зі мною співаючи,
Я весь світ у душі бережу.

І душа переповнена радісним дивом,
Перехожі всміхаються, дивлячись вслід,
Як приємно сміятись і співати щасливо
У мої ще неповні одинадцять літ.

Скаче, скаче по стінах світлий сонячний зайчик,
По весняних калюжах я щасливо біжу,
І танцюють хмаринки, зі мною співаючи,
Я весь світ у душі бережу.

18.09.2005

Пісня "СОНЯЧНИЙ ЗАЙЧИК"
https://www.youtube.com/watch?v=iFusZZ0jCQ0


Рецензии