Одним словом рок

Моє життя без музики просто не життя. Я прокидаюсь під звуки улюблених пісень і не поспішаю вимикати будильник. Метро – це жахливе місце, коли ти забув вдома навушники.  Коли я хочу покинути реальність я вмикаю на 'play' і прощавайте люди!!! Я відчуваю залежність,  хоча це просто музика.  Як на мене я обираю найкращу. В моїй голові на кожному кроці лунає Агата Кристи,  КиШ, Чиж и Ко, Ляпис Трубецкой,  Pink Floyd, Slipknot, Beatles, U2 …. Одним словом рок.  Рок – це окрема релігія,  в ній переплітаються життя і смерть, не кожен зрозуміє. Але більше за все я люблю рок концерти – це ліки від всіх хвороб. Твоя душа знаходиться в польоті. Ти вільний!


Рецензии