Унрубас

АкIунил унралике
УркIбе разидирибил
Дагъабрия мурадике
УркIилизе бакIибил.

Закла берхIи бугьале
Лебил аргъ гонабурар.
Жан унрубе лебхIале
ГIямрулзе шавла бурхар.

Хъулразе аваданил
ГIямрулизе талихIла.
ЯхI-намус цIакьле лерил
Бирис чузе баркалла.

ХIуша агорил бари
Кемамахъаб Аллагьли.
Диръуй гьарбари гьуни
Мадуцабгъа баллагьли.

Рахле баллагь бакIале
Унра цайи лапI кецIил.
ХIуша дия лерхIале
Баркалла бирис хугил.


Рецензии
Дебали г1ях1си барилри унрубас назмурти лук1ули. Г1ях1бизур.)

Аминат Абдурашидова   05.10.2014 20:51     Заявить о нарушении
Аминат баркалла белч!нилис. )

Салим Герейбеков   05.10.2014 21:07   Заявить о нарушении