Ай аман

ХIазе бурира нуни
Дия уркIила мурад
Амма хIарири хIуни
Аргъиле мурад гьамад.

Ай аман дяхъи бугьуб
Эш дия уркIилике.
Мурад таман хIабугьуб
РяхIму хIабирид дике.

БекIуди икиле ну
ГIямру аркьуле гьанна.
Мякьла хIякьядутIи хIу?
Маруугъа гьахъанна.

Эшцада укIухIале
ХIуни цес хIаргъидара?
Дигила игуй цIали
Ну хIинтера лебара?


Рецензии