Шо од вас хатит ХатаБыч

Но ж, шоб в шо хоть тут вчытаЛысь

Знаем мы усе ж прычыны й,
Дэ чого щэ й печынь ные.
Шо, мо, щэй хацит скацинка?
Или но… схадзиць за хлив дэ б?

А кали ты хлопчык Лидчын,
То ныесно щэ жэ ныц це,
Отчого так прагнэ змытысь
Хоть в якэйи Товкачысы.

Роскажы ж хотя б Саи, друг,
Шо тыбэ гнытэ уф шыйман.
Шо, а!.. выйды да но шыбКУ СЬ
Прычавы чуць крохи липсь ексь!

От бо мы й дождалысь зымку вш.
Так кувшын ф тыбэ е ж гындэ й.
А! Воды щэ прынысци вам?
О, то барын ты вылызНый!

Топ-топ-топ! А ты топымШыс
Хоць яку дзе в Вась хацину?
Значыць, дровав прыня7о.
Рас такая ты мни Сима.

…И я вытяв тэго Сфына,
Шо мынэ гаж укусы в зад.
Ты ж достаныш злого Говна,
Колы риштыть вжэ ий ойца.

Шир моя – моя Мадонна.
И но йий я можу що хоть
Росказаты, наноч глядя й.
И Вона фсё залатае.

Теч должна бо ширина та,
Шо зовут прам все любовЮ.
А чого быз навыть знака?
Ыкономлю зрэнне вашэ-с.

Бо и время залатое ль,
Коли елей вельми ж мноГА Й
Тут ф гаях, ага, вчастковых.
И насадыш аж в городы й.

Так шо вот: чытаты сможыш,
Тое, шо брыдэ в головКУ ЗЬ?
Набырыся ж хоть ек трохы
Вуж тырпиня, раз расти хоч.

Мы ж бо граем гондэ в пинку.
Чы но в пилКУ СЬ, га, мий лымар?
Ну, то йды взвары лымишкы й
В кый увдарыть хай манишка.

ПС: то ладно. Щось розЯсным.
Пилка – мячык. Но – лишь, только.
Гындэ й гондэ – самогоны:
Ну, слова «там во» и «во тут».


Рецензии