Пустеля

Вона мовчала в листах про небо,
 В рядках ховалась в тяжкі хвилини,
 Як сталь палало дівоче сердце,
 А його сердце було із глини.
 
 Він рвав шматками, як тіло душу,
 Ховав у схрони кохання чари,
 У неї в небі палало сонце,
 Над ним нависли примари-хмари
 
 І ночі плями, в'їдавшись в стіни,
 Сплелись, як змії, на чорній стелі.
 Вона хотіла в відкрите небо,
 Але застрягла в його пустелі.


Рецензии
А это даже круче, чем у Вакарчука! Извините, что сравниваю...

Ирина Баюрова   02.11.2014 23:28     Заявить о нарушении