Я забуваю, що таке любов

Давно вже кров не закипає в жилах,
Я забуваю, що таке любов,
Хотіла б я побачити ще раз це лихо,
Хотіла б я відчути все це знов.
Як серце сильно б'ється за один лиш погляд,
Як щосекунди кидає то в жар, то в холод,
Як радісно стає, коли кохання поряд.

Як палають щоки від рум'янцю,
І очі світяться неначе зорі,
Це, мабуть, найбільше в світі щастя,
Коли в одну сплелись дві долі.
Коли ти знаєш, що саме це, та половина
Душі, яку ти так давно шукала,
І почуття нахлинули, як та лавина,
І віднині ти в ній затонула.
Як добре, коли є кого любити,
Як добре, коли люблять і тебе,
А краще, коли це тільки дві людини,
Які шукали один одного, і все ж таки знайшли.


Рецензии