Розлука

Той біль, він не забудеться ніколи,
Коли тобі сказали лиш одне:
"Я не люблю. Причина мені невідома."
І чисте нічне небо стало сумне.
Нехай ти зробиш вигляд оптиміста,
Наче стало тобі байдуже через хвилини,
Але ти не знайдеш собі міста,
І сльози будуть литися як у дитини.
Усі подумають, що не було тої любові,
Якщо не видно на тобі розлуки,
Але, хто не любив - той не знає зовсім,
Яків тяжкі від цього муки.
Та найгірше лиш одне:
Життя ще тільки починається,
А серце вже розбите і сумне,
І біль не йде, він тихо залишається...


Рецензии