Ныек ны вдавам спаты ж

Ны ноччу с бамы.
Шось ные ж ф срацы.
Ах, еж вас фаршыс!

И рвуТся чёрНые снаРяды.
И тьма во рву хаТит осТатысь.
А НЕ коб екся скинуць сна с плеч
И даць чертям ф7 здачы й.

Од ос бо ек жылизных спасСИК
От гэтой во тут Мий засранГыць.
Вин взев и встав и выйшов прамо
На шво тут страшнэ: дайтэ
Ля мни рымня шэ ж!?

Вор вуха с тити жэ дасць падлы,
Шо но ёго и нагухЧаеЦь,
Колы колКамы вбыты й батька б
Да всий планети тяжэсць.

Кабы но бак з бынзином гарным!
А нашо гадам свят зымля ща Х.
Хрыста зариЖымо й на скваЖын.
О гэто буд кахАнне фш.
Фшыванцы так зару с3чають.

Фохатыч ты? В охапку сь!
Бо трэга жэрть но ж мнясав
Савецким квакшам.
Не ж кашу з маслам бацьКУ Ш.

...и дэ Ж КаховСкый Наш тут
Пошов на працу
Й с рання щ.

Как защитиш коханок
Щэ й в гэткых квятах:
Мы в Панизах, Вась!


Рецензии