Кiнець Украiни

Вмира мерзенна Україна
У власні втрапила пастки
Мина життя потвори днина
Майже спливли усі роки

Не варта навіть краплі крові
З початку всіх своїх часів
І час відпущено будові
Випробувати Божий гнів

Коли в безумстві зазіхнула
На шлях мій і моє життя
Себе у прірву зіштовхнула
Звідкіль немає вороття

Хвала Богу, володарю Правди
Хто є мудрий і вічно правий
За гріх смертний безчестя і зради
Послав вчасно врожай кривавий


13.09.2014 р.


Рецензии