Зарэ мы вам тут розЯсным

Всэ, шо гондэ ны поняты.
И пойидымо дохаты
Вжэ спокойно со й ХатаБыч.

Сой найимШыс на ноч глядя й
Шэ упэрШы й шока влад, ну,
Я ж увладю щэ й щэй зарэ
На зари, зариж псив наглых.

Так шо з Вивнёва в Опадыщ
Мы й лёгэнько тута вас всих.
Бы в Ташкенти в 7ди10-ых,
Е ж быздзин у головастых
Щэ й в конци, хи, дзикАбра прам.

От про щё щебече вран вашь,
Коли Коли розу рапТам
От кошлатого дидочка щ?
Що, дасы мня шоколада й?

НабЛюдаЙмо ж за словамы.
Гэтэ дыво
ЗоруЖаймо.


Рецензии