ми

                МИ

Коли ми зтикаємось з грізними силами зла,
Що поки що тут , на Землі, як стихія вирують,
Ми Богу з Любов’ю свої віддаємо серця;
Відтоді ніяка агресія нас не отруїть !

Ми Мир на Землі зобов’язані всі заслужить,
Роззброєння шлях вибираючи навіть тепер,
Коли йде війна, і коли убивають, та жить
Бажають живі, та навіть і ті хто помер…

Але не таким як було те життя у брехні,
Що просто життям мені важко його називати…
Минулого Сон, як солома згорить у вогні,
А Правда Пробудженням прийде до кожної хати !

Не треба привласнювать Бога і Божу Ідєю;
Не треба привласнювать Землю і друзів своїх…
В Природі Все Спільне в Надії Довірі і з Нею!
Під Богом і захистом Сил Її світлих стоїть !

Мир, Дружба, Любов, Братство,Рівність, Свобода,
І Воля велика на поміч як швидше прийти
Найменшій істоті живій і найбільшим народам
Живим є в Намірах Серця : і в цьому Героєм є ти !

Ніколи не буде закінчена вічна війна,
Якщо перемогу хтось хоче здобути убивством…
БТАТИ, домовляйтесь про МИР без горілки-вина
На голову ясну, на Серце хоробре та чисте.

Нехай буде БОГ і Суддя і Господар один –
Життю і живому Спаситель навіки єдиний
Тоді буде кожен із нас Йому вірою СИН,
А Ділом МИ-БОЖА непереможна Родина !
           ***23.08.2014 рік /О.Таран


Рецензии