Зависть бандеровцев

Ох і заздрять же бандерівці Донбасу.
Скільки зброї росіяни їм дають.
Тисячі КАМАЗів йдуть по трасі,
Танки, «гради», «буки» все везуть.
А десантники російські «заблудились»,
Та не там де Тула, чи Свердловськ,
Не в місцях де жили, народились,
Заблукали в наш Новоазовськ.
Будь така підтримка у Бандери,
Хлопці би пів Азії пройшли.
Може не дійшли би до Канберри,
До Аляски точно би дійшли.


Рецензии