With autumn what can be wrong?

With autumn what can be wrong?
It can be beautiful but it kills...
Me sometimes. I feel it more like fall.
I fall along with leaves,
Along with leaves I die,
But they'll relive in spring...
Not sure this season my life
To me will ever bring.

Осень... что с ней не так?
Она красива и убивает...
Меня иногда. Я ощущаю её как "падение".
Я падаю вместе с листьями
И с ними вместе умираю.
Они возродятся весной...
А я не уверена, что это время года
Вернёт мне когда-нибудь мою жизнь.


Рецензии