В тему о бебiках

Когда я впервые услышала нео-интерпретацию истории в изложении украинского профессора Бебика, ржала аки кобыла, что называется. Но это такой смех - сквозь слезы. Ибо страшно: до чего можно дойти, если дать неразумному дитяте коробок со спичками. Смеяться можно. Хотя кто-то ведь всерьез считает, что Бебик - профессор истории.

...Був Буддо - хлопець гарный украiнскiй!
...Украiнкою мать Хрiста була,
Отец - еврей. Совецький лад былiнный
Нам всю історію зас*ал, такi дела.
Брехня яка ж: у казках їх затерті
Блокiтно-жовты стрічки з кінських грiв!
И с вышiванкой оселэдець гордiй
Кудi пропав у їх багатирів?!..

Хрiста москалiки убiть хотелi
Ще з народження, - недолюд, чума!..
Підріс - убили! - Мi не догляделi!
Тепер за те страждаємо. Весьма.

...На пірамідах гробiлись мi в муках...
Есть жертвi з нашiх - що тепер скрiвать.
Там хлопца Петрiка прiбiла каменюка -
Москаль - iх зодчiй - прiказал: замуровать.
(Був Петрик друг царiцi iхней блiзькiй)
Убiли-закопали - не спаслi...
Дерла царiца волосся и сiськi:
"Анубiс, это ж клятi москалi!"

...Была Афiна грекова такая...
I полюбiла хлопчiка-хохла.
I с iм, горiлку с салом уплетая,
БатькОм своiм застiгнута была.
Шумлiв був батько дуже, колобродiл
Блiскавкою грозiл спалiти род.
Крiчал-серчал: "Ты дiву мне iспортiл!
Кто ж в жiнки ось тепер ее возьмёт?"
Но где-то тут москалiки ходiли...
Це зрада наша - Зевсу на прогiб -
Сарайку пiдпалiли - навредiлi...
Спаслась Афiна, хлопчiк той - загiб.
...А так.. Олiмп - це вам не "трали-вали"!
Но москалi же!.. с нiх нам - вічний вред.

...Як згадаю: де мi не побувалi -
Скрізь залiшiлi благотворнiй след!
Тепер мi, люди, правду вам расскажем:
Хохлом был Дант... Ньютон и Галiлей!
В веках хохлушкi прославлялiсь даже -
(Петрарченко Лаура - це о ней).
Мi в космос раньше всiх успеть слiталi,
Таємниці відкрили у Зімлi!
И все-все-все, що типа вi изобреталi,
Давным давно у нас уже iзобрелi!
Скромні ми були, але майте совість!
Терпіли довго ми! Но... аз віддам!
Ось тільки-тільки що зробiли повiсть,
Кiм був по роду пращур наш Адам!!!

В Європу нам путь довгiй и неблiзькiй -
Но там свої нам через одного:
Он той приємнiй хлопчiк, шо вампiрскiй -
I то був украiнцем дед його!!!..

Мораль:
Христос и пирамиды, тот же Будда...
Оксюморон - "историк Бебик"... но
Когда перед тобой театр абсурда,
Грешно смеяться...
               ...а смеюсь: смешно. хD:


Рецензии
Хохлячка Меркель и хохол Обама
хотят до Киева по рельсам БАМа.
Хотеть невредно, только не срослось-
Донбасс направил поезд под откос.

Бируте Василяускайте   06.02.2015 02:01     Заявить о нарушении
Вот их в мотель под ключ - и на развод.
...Иначе спермотоксикоз грядет...

Ирина Мёми   24.02.2015 01:09   Заявить о нарушении