Не томiть мене думи

Не томіть думки,
Мене мої думи...
Що несуть в молодії літа,
У веселі,щасливі роздуми,
У чудові дитячі свята.

Не томіть думки,
Мене мої думи...
Не вагайтесь,не труйте красу,
Що у вас заховалась веснянкою,
Крізь життя я своє пронесу.

Не томіть думки,
Мене мої думи...
Дайте час зрозуміти самій,
Що в людському,бажанні звичайному,
Зберігається щастя сувій.

Не томіть думки,
Мене мої думи...
Лиш повага життям молода,
Мірка чиста,в долонях гарячих,
Як джерельна,холодна вода.
   (Понкратова.О.В)


Рецензии