Да мы ш за мир вси

Са в7ы симКы й.
Чого ж вин лизэ,
Той Кит облизЛый

Мы ў лёкай лялі ж
Ціпа жэ як сік.
І но навалімсь
Овса тут наноч.

А, ха, не й топім зь,
Як вуж зіма фш тут.
І на: вжэ Васька
РазьДзеўСІК насьцьЦеж!

А хай Ліля с Янай ріжуть
Нам тут во стоўпы якыйісь.
А мы будым но дывытысь,
На якій Козі жынытысь.

Рана-рана Янка ўстала
І на КімКУ Ш пагляДаля:
Ах, как гарна я, вай, с папкай
Да шукала й фпрам мурашКІ СЬ!

А тая Кіма, гой, да й шчэ й ж Крэмер,
Да но блін крэм мер:
С какой зь он сцервы вш?
Сдаецца, ж ейца
Атца й не це зе,
Сцо сцалі зь прама й
На жыдкі й цацКУ СЬ.

Са сна й сасна бо ўж
Вужом рапт ска-цца.
Вот как каля Ля
Жаніцца с Валя.  Бо ж тая краля ж
ФсікДа зь ляж с Мняў Мнял.

И гэт имПрахВихЗагсЦийка зь пляхХайЯхв.


Рецензии