Кохання що живе мiж нами

Являєшся мені,чому у сні?
Ховаєш очі,сині-сині.
Чому являєшся мені,мені...
І по якій-такій причині?

Являєшся мені,чому у сні,
Чому чаруєш вечорами,
Чому ти сиплеш,знов квітками?
Для усмішок...тільки мені?

Являєшся,чому мені?
Шепочеш ніжними словами.
Приходиш тихо уві сні,
Коханням,що живе між нами.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии