Я бiльше не ревную

Я більше не ревную
І докору до тебе вже нема
Лише одні розчарування
З середини з'їдає самота

Немає щирості...ні вірності
Немає каяття
Цей світ лише лякає
Чи є у ньому ще душа!?

Все серце зжимається від болю
Втрачаються цінності життя
Суцільна деградація навколо
Гниє це людство,як сміття

Хотілось вірити б мені в твої словам
Та всі ми вмієм гарно говорити
Чи пропаду без тебе я?
Не хочеться мені вже мабуть жити

А все тому,що вбив надію у мені
незнаю,чи тепер хтось зможе зрозуміти
нікому не потрібна та краса
яку лиш серцем розгледіти

До тебе більше не вернусь
Мабуть ти не моя людина
Пробач за весь цей біль і витрчений марно час
Веду себе немов дитина

Бажаю я тобі всім серцем
Щоб щастя віднайшов своє
Нехай тебе обігріває
Любов що залишилась навкруги


Рецензии