Я Кохаю, хворiю тобою

Я кохаю хворію тобою,
Не хвилюйся ти в цьому не винен.
І квітуче з зірками й луною,
Моя ніжність до тебе полине.

Не хвилюйся що я захворіла,
Та тобі мабуть теж не байдуже.
Я тебе у цю ніч не зігріла,
Та хотіла і марила друже.

Я кохаю,хворію тобою,
Так шепочуть лиш зорі казками.
І співають де інде луною,
Що в бажанні кохання між нами.

Я кохаю,хворію тобою,
Тиша ночі,ти чуєш,ти знаєш.
Що люблю розмовляти з тобою,
Тож скажи чи мене ти кохаєш?
   (Понкратова.О.В.)


Рецензии