Мiй коханий

Малюю зорі срібні по стіклі
Мерещаться твої вродливі очі
Тебе стою, чекаю у вікні
Проходять так, всі дні мої,і ночі

Заглянув місяць втішно покивав
Та зорі всі разом замерехтіли
Десь на березі щебіт пролунав
А мене в сні, цілунки твої гріли

Мій дивний сон, а в ньому тільки ти
Единий в серці милий, і жаданий
Тебе любити буду, й берегти
Бо ти мій оберіг, та мій коханий!
27 09 2014 р
Виктория Р


Рецензии