на Контрактовiй площi

Знову не те, що хочу.
Того, що хочу - було,
але немає! Лоскоче
біля легені лівої.

Життя красиве
вночі,
         це: ліхтарі і "стопи":
Світ! Сучасність! Європа!
(синім - хиба реклами...)

Мамо!

Що вони хочуть скоїти
з моєю землею?
Кім є я?

Не віддамо землю свою.
Або ж на ній і сконаєм.

...й знову світ вибухне маєм,
травнем зеленим розкішним.

Вишній -
Він нам і допомагає.
Він нам й не дасть сконати
назовсім.

Світ певний, мати,
що ми -
Все.
 


Рецензии