Итак, мы бамбим себе Сирийку!

Навішчо бо відаты,
Шо влад подоБійДайЮць
Свынкы вжэ фсі.

ЗатКнуЛІ ЗЬ Росію й жыд.
Шо вы хаціце с квачів!
Дак это ш фсе звері ж там!
Душі балаган!

Шо іншого ф сфіты дэ.
Ныгдэ а ны ж ві3ка й
А НІ й з некый ЕтвызьКЫ Й.
А во НА бізмінь!

Да нет. Ты тут хы3нькый!
ВганеЕш в 3 кый сучків.
Вытэ ж но хахлы з Волынь.
Як всі фізрукКІ ЗЬ, гой, да й в Янові сь.
О так от пуднёткы рвім
В Говнів са Рачкы.

Как вам Новэ ПопРышчэ?
Га? Поп рышчэ в Подышч?
Да! Ныма вж дрішч а ні ф пів. Как сведчыць НІІ Сф.


Рецензии