Copilarie

Autor Iu.Tatamirov.
      
Clopote s-aud in departare,
Un ecou ce nare alinare...
Cerul e albastru si senin,
Iar pe cer pluteste miros de trandafir.
O!,clipa fericita,leagan neuitat,
Copilarie dulce,la tine m-ai chemat.
C-a un rasarit de soare,
Pasii mii calauzesti...
Spre a tale porti de aur,
La palate  din povesti.
Ma-ndulcesc cu nuci si mere
In ograda,la bunei...
Stau intins pe iarba verde
Din gradina dragostei.
Dulce vis de nostalgie,
Cat de minunat imi iesti...
Te admir in mezul noptii
Si ma-ntristez,can ma trezesc.
Clipele traite-odata,
doar in vis le mai traiesti...
O!,copilarie dulce,cat de minunata iesti.;


Рецензии