VOI SCRI

Autor Iu.Tatamirov
  ;;
O,dulce vis de nostalgie,
parinte-a omului strabun..
Azi c-a o noapte argintie,
Mi te-ai intins pe-al vietii drum.
Pe-aceias ulicoara-ngusta,
Prin parcul cu miros de tei,
M-ai adus la pragul scolii,
in gradina dragostei.
Clipele frumoase iarasi
ma-ntalnesc cu drag...
In copilaria dulce,
Ce-a plecat si m-a lasat.
Am avut acces la ea,
l-am acceptat,l-am folosit.
Atat de repede-a plecat,
Parca-r fi fost un tainic vis.
Dar inima imi bate tinereste
Si sufletul mi-e tanar pana-acum.
Poiesia nu ma-mbatraneste,
Voi ramane tanar pana-apun.;


Рецензии