Iubeste

 Autor Iurii Tatamirov
         
;Am in grai multe slove alese,
Rostite-n difirite limbi,
Iar una-mi este cea mai scumpa
Pe ea o scriu ,o rostesc orisicand

Zbor cu ea pa-n dincolo de stele,
Ma afund in codrii desi...
Я тебя люблю,Je taime,Ti amo!
Si sant fericit,ca pe toti va iubesc.

Cind luna din cer ma priveste,
Ea ma indeamna - Iubeste!
Cind mama buna ma dojenieste,
Sintem intr-un gand - Iubeste!
Cind frunza disprinsa de ram,roteste,
Ea ca si noi- Iubeste!

Cand sufletul ti-e plin de tristete
Si rana te curma nebuna,
Nu plange,fii demn de distin,
Iubeste intr-una!

Iubirea-i ca si viata,numai una...
Ti-e data doar odata.Intelegi?
Ca sa nu-ti para rau, iubeste,
Traieste si Iubeste dragul meu!


Рецензии