Знову вибори - на носi. Сатира

Знову жовтень,  знову осінь,
Знову вибори – на «носі»…

Скрізь на вулицях бігборди,
А на них – брехливі  …орди!

Час іде, а все без зміни.
Ля-,  ля-,  ля-…  Он скільки піни!

Аж нудить від горлохватів –
Депутатів-кандидатів.

Ох і файно їм у Раді:
В шоколаді і при владі.

Мов вареники в сметані
Слуги наші та державні.

… Знову жовтень,  знову осінь,
Знову вибори – на «носі»…

Й знову «слуги», мов сектанти
Бубонять старезні мантри.

Людям вкотре обіцяють
Схоже до земного   раю.

Заявляють: «Є програми!»
Та вони лиш для реклами!

Тож, шановні громадяни,
Бережіться від омани!

Пам’ятайте: ми не вівці –
Працелюби-українці!

1.10.2014 рік


Рецензии
Сезона гра забава лише -
Не буде програшу нiкому:
Затемнення у небi спише
Гравцям всi ставки...

Тримаймо спокiй )

Яна Константинова   10.10.2014 15:10     Заявить о нарушении
Народу дійсно це подекуди забава.
І все ж не слід ловити гаву...

Щиро дякую за відгук!

Бурчак Ворожбянский   10.10.2014 20:25   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.