И они ворвались и увидели зь

Господі! Боже мой! Відано ль,
Шо пісатель над кніжкаю
Сыдыть хоть бык хны ж!

А трэ ж, шоб здурімШыс він.
Так-так. А шо ж выйІСКхаць?
А сатанята шэ вый жэ, ва ў
Кіля каля пЯнь,
Шо й высВал нарад.

Катай жэ й всі й выйВеСКІ С!
Шо за шчэ Мір любві якыйсь!
Дак онь жэ с кіты дірісь!
Вішь, Мать Божя спіт?

І взялі в тіскі Васількі й
Того Ж,  Хто й в Ёму лі Пііт.
Ах, да й Вітталя он мні шч?!
Хапать Ёга скрізь!
Хатів бо з зарізаты фсіх
Паршівцэв-суксітк.

Ну, шо – ны кіно ж шэ тобі,
Дэ з а2кат ажны 3 сукні:
Так ты дай й яму з клюці
Ат, згынь, судДзі к…
Ой!  Секта вж, дывы ж!
ЗомБірВаль во зь тік.

А вы гаварыте мні,
Шо нет влады в жыдк.
А хто ж па усій зымні
РогСкла2т вагнішч? Шар-вшар Пуцін ліпшь!
Ішь, Ленін он в РіФ!


Рецензии