Шалене кохання

Не зупиняй цілункові слова,
Устами ніжними,чарівними думками.
Цвітуть надії,віра ще жива,
Шепочуть ніжно трави вечорами.

Не зупиняй цілункові слова,
Не зупинить їх ніжними устами.
Кружляє в хмарі-мрії голова,
Та марять очі,нічками та снами.

Не зупиняй цілункові слова,
Цілуй,дивись,вселяй мені надію.
Шумить вітрами зніжена трава,
Цілує спогади,приносить мрію.

Цілунок,вечір,зустрічі в свята,
Цілуй мене,в твоїх обіймах млію.
Не зупиняй цілункові слова,
Ти їх шепочеш,я з них шаленію.
   (Понкратова.О.В.)


Рецензии