Сьогодення

Рідна ненька Україна,
  Я тебе люблю
Що сталося з тобою рідна,
  Що я вже не сплю
Танки бігають по полі,
  Бронетранспортери
Холода уже ідуть,
  А мі ще всі голі
Поваляли нам будинки,
  Гроші не дають
Як нам бідним тепер жити,
  Людям поясніть
Живите ви всі в хоромах,
  За нас ви забули
Набиваєте кармани
  На нашему горі
Господи, благаємо,
  Накажи ти тих
Хто оце усе затіяв,
  Бреше на других
Нехай господь їх накаже,
  За великий гріх
Ось таке наше бажання,
  Від людей усіх.


Рецензии