пАни Осинь

вітАю, пАні, Осінь!
чудОві жОвті крИла!
Та, ні, захОдьте, прОшу,
я, спрАвді, вам зрадІла.

налИти в кЕлих вам водИ?
а мОже дЕщо поміцнІше?
послУхайте, - чудОва тИша.

Ви стАли лАгідна, мудрІша,
Не ллєте сльОзи від жалЮ…
Ці сльОзи рАдостІ яснІші…

… а  пУрпур, зОлото, блакИть…
… нехАй вам сЕрце не болИть,
А рУки тЯгнуться до нЕба,
То смЕртним і безсмЕртним  трЕба.

натхнЕння ще? гарАзд, наллЮ.
У кЕлих? мОже прОсто в сЕрце?…
Та то пустЕ… я вас люблЮ,
А ви казАли «все минЕться»…

отОж, заглЯдуйте частІше…
… і тИша, тИша навкругИ…
якА пьянкА осІння тИша!


Рецензии
Как дома побывал, хотя теперь уж вряд ли когда доведется.

С теплом.

Григорий Щербина   27.12.2015 14:51     Заявить о нарушении