ти

Злиденний погляд і холодні руки,
Непевні рухи та твоя усмішка,
Дні без тебе це страшенні муки,
Я без тебе як самотня кішка.

Загадковий, непривітний.
Ти для всіх одне складне питання.
А для мене відповідь помітна,
Для моїх очей очарування.

І ніхто не зрозуміє точно,
Навіщо ця усмішка мені треба,
Навіщо ті холодні руки, тощо...
Мені для щастя тільки цього й треба.


Рецензии