Акацii...

Акації розлили
аромат-
Який майстерний
парфумер природа!

Кінець весни.
Акацієвий сад...
Божественна пахуча
насолода.

Її сережки – диво
– виноград,
Вражає ніжністю
акацій врода...

Бурхливий і
пахучий водоспад...
Божественна пахуча
насолода.

Іду в полоні млосно
– дивних мрій,
І ароматом наділя
й мене природа...


А серце сповнене
любові і надій –
Божественна пахуча
насолода.


Рецензии