Сумнi жнива...

Сховала муза всі
яскраві барви
Й мені лишила
музику сумну...
Вночі заснути -
кожна спроба марна ,
Бо кожна мама вже
не знає сну...
 
Схилились айстри
кольоровим сумом,
Якісь швидкі
цвітіння та жнива...
Й сторожею стають
холодні думи,
Тягар зі сліз нам
серце обрива...
 
Природа випускає
все багряне,
Рясніють синьо-жовті
кольори...
То небо синім
шовком  вбране,
А жовтий лист
встеля ліси й двори.
 
Нехай дощі
зіллють страшні дороги,
Холодні айстри  зросять рясні сльози...
Біжу у сні
босоніж, й мої ноги
Вмивають благодатні, мирні грози


Рецензии
Сумую разом з Вами за Вкраїнськими синами. Сама хоч жодного не породила сина,але душа,аж стогне за Вкраїну. З теплом Віра.

Вера Бондаренко-Михайлова   26.08.2017 17:33     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.