Приходь гр тись

Приходь грітись в вечір холодний,
Налию чаю з лимоном це модно,
І варені з персиків як ти любиш,
Поставлю на стіл якщо будеш,

Зігрію тебе не так як ти хочеш,
Зігрію  просто дивлячись в очі,
Такі карі, солодкі, бездонні,
Обійму і поцілую твої долоні,

І біля каміну з червоного каменю,
Вогонь обійме нас своїм маревом,
А ми просто підемо різними долями,
Та я зроблю все...(, щоб не було холодно.)

Сьогодні вночі нам буде тепло,
Жару і диму достатньо приємно,
А вранці прокинемось по інші сторни,
І просто підемо і все-е-е.


Рецензии