Я в ддаватиму свою любов

Я віддаватиму любов свою,
Допо;ки житиму на цьо;му світі,
Бо твердо на землі тепер стою,
Це почуття так добре знають діти..

Я віддаватиму усьо;му, що живе,
Що дихає, цвіте, прекрасним людям,
Нехай неправильним це хтось зове,
Та дарувати без очікувань потрібно всюди.

Не думати, що хочеш ти вза;мін,
Даруй! Як бумеранг все поверне;ться,
Те і робитиму під час вагомих змін,
Бо маю серце переповнене, що б'ється..

Я віддаватиму любов свою,
Раз розцвіла вона в мені наза;вжди..


Рецензии