Новый человек

Всі так награно щасливі і мляво живі,
Я одна з вас, хоча хочу здаватись краще,
На цвинтарі ілюзій обличчя нові,
Пізнати людей у них важче і важче.
Ви бачили, як сяє небокрай?
Коли на світ з’являється людина,
На землі також можливий рай -
Небесним блиском заблищить перлина.
Нова людина і нове життя
Чого тобі чекати в білім світі?
Шляхи внікуди – потім вороття,
Тривоги і сумнівне щастя злиті.
Палає вогнище величністю стихій -
Ти поведеш незнаними шляхами
Загине звір, жорстокий і лихий,
Добро й любов заволодіє нами.
Пізнати цінність, сховану у мить,
І просто жити, просто відчувати,
Наснага щастя нас заполонить
І буде довше вічності тривати.


Рецензии