Почти

Прокинулась від першого промінчика: яскраво світить,
Набридло це огидно слово «майже»,
Проникло глибоко в коріння життя і гнітить -
Засохне біль зсередини в полоні фальші.
Тобі б підібрати риму й найвдаліші слова,
А мене підірвало від цієї наївної правильності,
Хочеться відчути смак життя, відчути, що жива,
А ти в безперервній, безмежній зайнятості.
Не знаходь час для розваг, друзів і купи зрад
Знайди час для мене,
Не хочу мучитись – не знала і не пізнаю твоїх вад:
Кохання шалене.
Майже щаслива, майже сильна і майже живу
Думки, замовкніть на годину,
Набридли сірі кольори – я малюватиму нову
Картину, поки не спочину
Я буду жити, я живу.


Рецензии