Вишня. Свiтлiй пам ятi мого батька присвячую

         Колись ми вишню з батьком посадили
         В травневiм молодiм саду.
         Вона поволi розгорнула крила-
         Злетiла ранком в вишину!

         Мене манила бiлими квiтками
         В таку далеку глибочiнь,
         Де тiльки вiтер з вiльними птахами
         Кружляє в небi золотiм.

         Липневим медом,чистим,наче роси,
         Стiкав iз стиглих ягiд сiк
         На вкритi зеленню вишневi коси,
         На теплий батькiвський порiг.

         А далi-осiнь,снiг,i знову квiти,-
         I знову вишня молода;
         А в мене вже давно дорослi дiти,
         I батька вже давно нема.

         Колись ми вишню з батьком посадили
         В травневiм молодiм саду;
         Та лиш тепер я,врештi,зрозумiла,
         Чому ту вишню в серцi бережу.


Рецензии
Слава Богу, что ВСЕ мои родные на Украине ушли из жизни ДО 14-го года...
Спасибо за Добро, сестричка...
Ю........................

Юрий Срывков   24.08.2023 22:53     Заявить о нарушении
И вам,Юрий,спасибо за столь осмысленное,внимательное прочтение моих скромных поэтических исканий!
С уважением,

Клавдия Виноградова 2   25.08.2023 14:51   Заявить о нарушении
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.