Dreams

Десь літають мої думки
Їх так просто не спіймати
І злітають немов з руки
І не варто їх тримати

Десь літають далеко там
Десь де світять сонце й зорі
І плюють в лице вітрам
Вони вільні - як дельфіни в морі

І здіймаються так стрімко
І зупинити їх не можу
Й в голові лунають дзвінко
Немов у інший світ я вхожу...


Рецензии