Спрага пiзнання

В дзеркальному екрані
Твої звабливі чари…
В замріяному стані
Мої думки-примари…
Отримав подарунки,
Відвертість і натхнення,
Довірливі стосунки
І радісні знамення…
Сміливістю воскресла
Одна таємна мрія,
Що одкровенням несла
Чекаюча надія.
Приємні споглядання
Жіночої натури,
Омріяне кохання,
Як для душі тортури…
Прекрасні і солодкі,
Аж в ямочці лоскоче,
Хвилююче-глибокі,
Душа єднання хоче…
Переді мною пані -
Тріпоче кожний атом,
І розум у тумані,
У щасті автоматом…
Життя - річ унікальна,
Не буду сумувати;
Якщо ця мить реальна -
Я БУДУ ПІЗНАВАТИ!
02.09.2014


Рецензии