Мы тыпэр шося рано всталы во

І я думаю, чы шэ поспаты влад…
А то мы тут Томы во сновы й,
Ох, дав уш гурков с Тань!

А ім всё і понятНынько,
Гэтым нынкам шэ вэльмы хвайНыньКым.
Навыть с Кым я колупаюся
Во зары во й.

Ну, і зары вой хоть прамо-ткы ш:
Гой, гой! Батьку, да как это?!
Ну, Ёга разделі дві девы
І, ну, шося ж чевлять аж.

Гнід ты ш якыхсь супакоіш гаж.
Ек і тыш у ф тэбэ ф комнатах.
Нігерыя ж шэ есця дэсь.
Ну, ціп ф гені таль.

Тут вёска. Тут дзеравёнскае
Жыццё-быццё з баня ж добранька х.
Хамуты но во тут пуд Яновом
Мають коханок.

А ты, ну, шо с ПудМосковія.
Пуд е ж ф тэ, мо, шчэ й золата?
Пам-пам – да й памПерСый вклав дь.
Ну, Дедка ш Мазай.

Опшым, Клавдій ваш тут шэ й з Нірон.
Так шчо такшч самогон.
І тода те й Тёма забор
С сетачькі нов.

А покамысь вот сіто в корыты
Ны знае й, ек жыты фш.
Насілу бо во просныся
В аньЦікСаніТайнРІІ Зь.

За шо бо тут вуж прынымайСІК…
Господь вас тут знае!
Сыба шо шэ розЯсьНяты
Некым украІньЦям.

Ну, гы! Вот ноччу дав Я зь
Прам і й КаменьТарый
Да серіАлька пра Бабу.
На во та: Я Тямчык! Шэ й Жэня, ты бачыш?
А дэ Кобзар Я?
А дэ той Васья?
Вас я ось пытаю!

Го! Язьвый замало
В юх туг бе багатых!
АвГавНігСтан цілый вйіж сатаняток.
Так шо спы но таварыш.
Ватага уладыть шыляліс.


Рецензии