Володимиру Бiтюге

(на день народження  — 33 рoки)

Банановi країни
Народжують кретинiв.
Увага, Володимир!
Усiх жiнoк помiряв,
Ти не знайдешь,
Чого ти ждешь.
Не краще жить пiд каблуком,
Чiм затюканим малюком,
Що заховався пiд кущем
У штанцях, заляпаних дощем.


27-28 июня 1998. Эредия, Коста-Рика.
Heredia, Costa Rica

Українска мова.
Украинский язык.

Иллюстрация: Ермак Крутько, сын автора. 2010 г.


Рецензии