Радосная весть для спецназовца Саши Юрченко

Радісна звістка для спецназівця Сашка Юрченка.
        У САШИ, который стоит на границе, чтобы не  подрались
        россияне и украинцы родился мальчик назвали ТИМУР.
 
Махає руками,та лупешить ногами:
"Передайте на фронт тату,що я народився!"-
Буду кричати в кімнаті: дням та ночами,
Щоб він скоріше,до нас з мамою повернувся.

Тату скоріше вертайся з війни!
Я з мамою тут, у пологовому будинку,
Нам всім треба готуватися до холодної зими.
А я, поки що, наминаю материну грудинку.

Яке це щастя, стати татком на війні!
Ще більша радість, татка живого обійняти-
Є час доки гради та "саушки" стоять німі,
Дорога до пологового будинку,та в Лутаву до хати.

Повертайся чоловіче, тебе вже зачекались!
Цей осіній день,Тобі ніколи не забути.
Сьогодні сонечко, раненько піднімалось-
Щоб теплими променями,радість вашу огорнути.


Рецензии
Возвращайся с войны воин Сашка,
Сын родился . а скоро зима,
Возвращайся с войны бесполезной,
Заготовишь нам в зиму дрова!
Возвращайся в Лутаву до хаты,
На войне ты не станешь богатым,

Анатолий Чигалейчик   25.09.2014 19:28     Заявить о нарушении
Это точно эта необьявленная война ни Украину ни Россию богатой не сделает! Спасбо Анатолий! Спасибо друг!

Пётр Лавренчук   25.09.2014 19:43   Заявить о нарушении