Son -

Bir gun de otub kecer,
o seni xatirlamaz.
o sennen vaz kecer,
senli xatire olmaz.

Bir gun duwunub aglar,
goz yawlari, yagiwlar.
bir gun o pewman olar,
sensiz yar, neyi var.

Bu gun awiq olan sensen,
cavab gozduyursen mennen.
amma menim hissim olub,
o artiq bunlari gorub.

Yeniden cetin sevem,
ama cavanam helem.
elimde bir qelem,
sixir konlumu sinem.

Otdu bir nece iller,
oyandi mende hissler.
seni gezib axtardim,
gec olsada tapdim.

Amma sen artiq gelin,
yaninda durub erin.
esti birden ellerim,
dayanarag nefesim.

Doyunmur artiq urek,
ucurtdu ruhumu kulek.
axwam cagi, saat on,
bitti her wey, bu da son.

Muellif : Atash.


Рецензии