До Всеукра нського Дня б бл отек

Друзі, он біжить Микола.
Вчора з ним прощалась школа,
А сьогодні він в момент
Іспит склав і вже - студент.

Наш Микола все встигає:
У футбол він класно грає.
Ще танцює і співає,
Книги любить, їх читає.

Перший друг –БІБЛІОТЕКА
і чудова «картотека».
Очі в неї, як WI-FI.
В них що хочеш вибирай.

Можеш Дарвіна читати,
Економіку вивчати.
Бо без знань, як не крути-
не сюди і не туди.

Наш Микола ще той франт-
Виграв в Англію він «Грант»
Скаже хтось, що пощастило.
Ні! В знання він вклав всі сили.


Рецензии